Φωτια Τωρα Αρχαια Ολυμπια - Φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία: Είναι ανεξέλεγκτη λέει ο ... - «τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία και μαζί με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή.

Φωτια Τωρα Αρχαια Ολυμπια - Φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία: Είναι ανεξέλεγκτη λέει ο ... - «τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία και μαζί με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή.. Στην αρχαία ολυμπία μεταβαίνει ο υπουργός προστασίας του πολίτη μιχάλης χρυσοχοΐδης αλλά και η υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, λίνα μενδώνη που θέλει να έχει άμεση εποπτεία της κατάστασης στον αρχαιολογικό χώρο. Δορυφορικές εικόνες από τις πυρκαγιές στην εύβοια και την αρχαία ολυμπία. Νέες φωτιές ξεκίνησαν το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική έκταση στην περιοχή του φλόκα αρχαίας ολυμπίας και στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι. «τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία και μαζί με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή. Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο).

Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στην εύβοια όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά, καθώς η αλλαγή της φοράς των ανέμων δημιουργεί νέες αναζωπυρώσεις. Δύσκολη η κατάσταση στην αρχαία ολυμπία με τις συνεχείς αναζωπυρώσεις. Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο). Μάχη για να σωθεί η αρχαία ακαδημία στην ολυμπία. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η φωτιά βρισκόταν σε ύφεση, όμως από τις 3:00 εντάθηκαν οι άνεμοι και άρχισε πλέον να πλησιάζει τα σπίτια του χωριού αμέλαντες.

Φωτιά και στην Αρχαία Ολυμπία
Φωτιά και στην Αρχαία Ολυμπία from www.newsit.gr
Κατά τη διάρκεια της νύχτας η φωτιά βρισκόταν σε ύφεση, όμως από τις 3:00 εντάθηκαν οι άνεμοι και άρχισε πλέον να πλησιάζει τα σπίτια του χωριού αμέλαντες. Νέες φωτιές ξεκίνησαν το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική έκταση στην περιοχή του φλόκα αρχαίας ολυμπίας και στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι. Μαίνεται η πυρκαγιά στην αρχαία ολυμπία, καθώς από χθες το μεσημέρι έχει δοθεί εντολή για την προληπτική εκκένωση 19 κοινοτήτων της σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μμε από τη φωτιά έχουν καεί σπίτια και αυτοκίνητα. Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τέσσερα αεροπλάνα. Νύχτα αγωνίας για την πύρινη λαίλαπα σε αρχαία ολυμπία, βόρεια εύβοια και μεσσηνία. Στην περιοχή έσπευσαν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά (46 πυροσβέστες με 16 οχήματα. «τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία και μαζί με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή. Φωτιά φωτιά τώρα αρχαία ολυμπία.

Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 σε όσους βρίσκονται στους οικισμούς παραπούγκι, καρνάσι ή δεσύλλα μεσσηνίας να εκκενώσουν τώρα προς διαβολίτσι, λόγω δασικής.

Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στην εύβοια όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά, καθώς η αλλαγή της φοράς των ανέμων δημιουργεί νέες αναζωπυρώσεις. Λίγο νωρότερα το patrisnews ανέφερε πώς η φωτιά καεί σπίτια στον οικισμό πελόπιο ενώ υπάρχουν εγκλωβισμένοι κάτοικοι στην καυκανια και. Στην περιοχή έσπευσαν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά (46 πυροσβέστες με 16 οχήματα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η φωτιά βρισκόταν σε ύφεση, όμως από τις 3:00 εντάθηκαν οι άνεμοι και άρχισε πλέον να πλησιάζει τα σπίτια του χωριού αμέλαντες. Φωτιά φωτιά τώρα αρχαία ολυμπία. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια. Γίνεται ό,τι είναι δυνατό για την προστασία του αρχαιολογικού χώρου. Μίλησε ζωντανά με τη γιαγιά της για να την πείσει να εκκενώσει το σπίτι (binteo). Μάχη για να σωθεί η αρχαία ακαδημία στην ολυμπία. «σβήστε τώρα τις φωτιές, αύριο θα είναι αργά». Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τέσσερα αεροπλάνα. Το μέτωπο της φωτιάς είναι ανεξέλεγκτο παρά τις τεράστιες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων και κινείται προς ολυμπία.

Μίλησε ζωντανά με τη γιαγιά της για να την πείσει να εκκενώσει το σπίτι (binteo). Δορυφορικές εικόνες από τις πυρκαγιές στην εύβοια και την αρχαία ολυμπία. Η κατάσταση στην αρχαία ολυμπία. «σβήστε τώρα τις φωτιές, αύριο θα είναι αργά». Δύσκολες ώρες και στην αρχαία ολυμπία, καθώς νέες εστίες φωτιάς μαίνονται ανεξέλεγκτες στην ευρύτερη περιοχή.

Στο νοσοκομείο η Ολυμπία Χοψονίδου - Η φωτογραφία που ...
Στο νοσοκομείο η Ολυμπία Χοψονίδου - Η φωτογραφία που ... from images32.inewsgr.com
Εντολή να εκκενωθούν προληπτικά η αρχαία ολυμπία και η κοινότητα μιράκα, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω των δύο πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στην ευρύτερη περιοχή της ηράκλειας και της μιράκα. Δορυφορικές εικόνες από τις πυρκαγιές στην εύβοια και την αρχαία ολυμπία. Αγωνία για εγκλωβισμένους, εκκενώνονται 7 οικισμοί, sms από το 112 (βίντεο). Φωτιά φωτιά τώρα αρχαία ολυμπία. Τίποτα δεν είναι πια όπως το γνωρίζαμε ως τώρα. Νύχτα αγωνίας για την πύρινη λαίλαπα σε αρχαία ολυμπία, βόρεια εύβοια και μεσσηνία. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η φωτιά βρισκόταν σε ύφεση, όμως από τις 3:00 εντάθηκαν οι άνεμοι και άρχισε πλέον να πλησιάζει τα σπίτια του χωριού αμέλαντες. Μαίνεται η πυρκαγιά στην αρχαία ολυμπία, καθώς από χθες το μεσημέρι έχει δοθεί εντολή για την προληπτική εκκένωση 19 κοινοτήτων της σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μμε από τη φωτιά έχουν καεί σπίτια και αυτοκίνητα.

Το μέτωπο της φωτιάς είναι ανεξέλεγκτο παρά τις τεράστιες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων και κινείται προς ολυμπία.

Ανεξέλεγκτη πορεία έχουν πάρει οι φωτιές στην περιοχή της αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία, με τα δύο κύρια μέτωπα σύμφωνα με ελασ και πυροσβεστική, στην αρχαία ολυμπία εκδηλώθηκαν επτά εστίες φωτιάς μέσα σε δύο ώρες, σε έναν άξονα μεταξύ. Νωρίτερα, είχε επισκεφθεί την αρχαία ολυμπία ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης, όπου προήδρευσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο. «τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία και μαζί με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή. Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τέσσερα αεροπλάνα. Μάχη για να σωθεί η αρχαία ακαδημία στην ολυμπία. «σβήστε τώρα τις φωτιές, αύριο θα είναι αργά». Μίλησε ζωντανά με τη γιαγιά της για να την πείσει να εκκενώσει το σπίτι (binteo). Στο σκοτάδι έχει βυθιστεί, εδώ και περίπου μιάμιση ώρα η αρχαία ολυμπία καθώς το δίκτυο ηλεκτροδότησης την περιοχής έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από την μεγάλη φωτιά που τήν έχει περικυκλώσει απειλώντας τον αρχαιολογικό χώρο και το νέο μουσείο που επίσης, εδώ και λίγη ώρα. Φουντώνουν οι υποψίες για εμπρησμό στην αρχαία ολυμπία καθώς εκδηλώθηκαν επτά εστίες φωτιάς μέσα σε μόλις δύο ώρες. Νέες φωτιές ξεκίνησαν το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική έκταση στην περιοχή του φλόκα αρχαίας ολυμπίας και στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια. Το μέτωπο της φωτιάς είναι ανεξέλεγκτο παρά τις τεράστιες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων και κινείται προς ολυμπία. Δύσκολες ώρες και στην αρχαία ολυμπία, καθώς νέες εστίες φωτιάς μαίνονται ανεξέλεγκτες στην ευρύτερη περιοχή.

Η κατάσταση στην αρχαία ολυμπία. Μίλησε ζωντανά με τη γιαγιά της για να την πείσει να εκκενώσει το σπίτι (binteo). Στην περιοχή έσπευσαν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά (46 πυροσβέστες με 16 οχήματα. Δύσκολη η κατάσταση στην αρχαία ολυμπία με τις συνεχείς αναζωπυρώσεις. Από τα μεσάνυχτα, δε, οι πυροσβετικές δυνάμεις ενισχύθηκαν από άλλες που ήρθαν από το μέτωπο της βαρυμπόμπης.

Φωτιά στην Ηλεία: Κρανίου τόπος χωριά στην Αρχαία Ολυμπία ...
Φωτιά στην Ηλεία: Κρανίου τόπος χωριά στην Αρχαία Ολυμπία ... from media.enikos.gr
Ανεξέλεγκτη πορεία έχουν πάρει οι φωτιές στην περιοχή της αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία, με τα δύο κύρια μέτωπα σύμφωνα με ελασ και πυροσβεστική, στην αρχαία ολυμπία εκδηλώθηκαν επτά εστίες φωτιάς μέσα σε δύο ώρες, σε έναν άξονα μεταξύ. Δύσκολη παραμένει η κατάσταση σε γειτονικά χωριά, όπου η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές. Το πύρινο μέτωπο έχει πάρει διαστάσεις, ενώ οι κάτοικοι εγκαταταλείπουν. Πλήρως απεγνωσμένη, μια γυναίκα καταγγέλλει ότι δεν υπήρξε καμία βοήθεια από τις αρμόδιες αρχές. «σβήστε τώρα τις φωτιές, αύριο θα είναι αργά». Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 σε όσους βρίσκονται στους οικισμούς παραπούγκι, καρνάσι ή δεσύλλα μεσσηνίας να εκκενώσουν τώρα προς διαβολίτσι, λόγω δασικής. Δύσκολη η κατάσταση στην αρχαία ολυμπία με τις συνεχείς αναζωπυρώσεις. Το μέτωπο της φωτιάς είναι ανεξέλεγκτο παρά τις τεράστιες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων και κινείται προς ολυμπία.

Η κατάσταση στην αρχαία ολυμπία.

Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο). «σβήστε τώρα τις φωτιές, αύριο θα είναι αργά». Νέες φωτιές ξεκίνησαν το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική έκταση στην περιοχή του φλόκα αρχαίας ολυμπίας και στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι. Στην περιοχή έσπευσαν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά (46 πυροσβέστες με 16 οχήματα. Λίγο νωρότερα το patrisnews ανέφερε πώς η φωτιά καεί σπίτια στον οικισμό πελόπιο ενώ υπάρχουν εγκλωβισμένοι κάτοικοι στην καυκανια και. «τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία και μαζί με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή. Εντολή να εκκενωθούν προληπτικά η αρχαία ολυμπία και η κοινότητα μιράκα, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω των δύο πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στην ευρύτερη περιοχή της ηράκλειας και της μιράκα. Η κατάσταση στην αρχαία ολυμπία. Το μέτωπο της φωτιάς είναι ανεξέλεγκτο παρά τις τεράστιες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων και κινείται προς ολυμπία. Γίνεται ό,τι είναι δυνατό για την προστασία του αρχαιολογικού χώρου. Φουντώνουν οι υποψίες για εμπρησμό στην αρχαία ολυμπία καθώς εκδηλώθηκαν επτά εστίες φωτιάς μέσα σε μόλις δύο ώρες. Εγκαταλείψτε τα σπίτια σας νέο μήνυμα από το 112 που καίγεται (βίντεο)φωτιά στη λίμνη ευβοίας: Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τέσσερα αεροπλάνα.

Posting Komentar

0 Komentar